Prokrastination

Idag har jag jobbat LITE med nya illustrationer, jag illustrerar bland annat en hals i genomskärning. Väldigt intressant är det och lärorikt. Jag nöjer mig inte med att illustrera utan vill också veta vad jag illustrerar och hur det fungerar så jag läser ofta på för att få mera förståelse.

Jag kan sitta i timmar och bara läsa fakta, ofta inom det naturvetenskapliga området men även annat. När jag är inne på en artiket hittar jag ofta någonting annat intressant och då är det svårt att sluta läsa. Wikipedia är bra, men man ska förstås vara källkritisk.

Jag har bestämt mig för att lämna bort bokföringen helt och hållet, det känns så skönt att inte behöva tänka så mycket på det utan istället kunna fokusera på det man är intresserad av.

Idag har jag gjort rullrån och bröd. Tror det skulle vara gott med hemmagjord vaniljyoghurtglass till rullrånen, jag ska prova det någon dag. Köpte en vas och en plåtburk på Kupan idag för en billig peng. Borde egentligen ha jobbat mera men får ta igen det imorgon istället. Vädret var helt fantastiskt idag, sol och varmt äntligen!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s