The Kånk

Jag har köpt mig en ryggsäck! Kånken Laptop 15 heter modellen, extra utrustad med ett fodrat fack för dator som passar perfekt till min mac book pro. Superfin blå färg har den. Fjällräven Kånken kan ju verkligen räknas som en svensk klassiker, gillar dock mera denna modell än originalmodellen då denna har skönare och bredare axelband. Jag är supernöjd!

Annonser

2 kommentarer på “The Kånk

 1. Hej! Jag har just skaffat en MacBook PRO 13″ och är sugen på att skaffa en Kånken 13″ till denna. Eftersom det är så svårt att hitta bra bilder på nätet tänkte jag höra med en person som äger en Kånken laptop om lite praktiska detaljer.

  Är det en 15″ MBP du har väskan till? Om så är fallet, hur tilltaget är datorfacket? Är passformen mycket tight till en MacBook PRO? Jag undrar eftersom jag inte får måtten på väskan (30 cm) att stämma med måtten på min dator (33 cm), men har läst på en sida som säljer väskan att den skall passa till MBP 13″. Tvekar mellan att köpa Kånken 13″ och 15″…

  Hur är dragkedjan i datorfacket – är datorn skyddad från dragkedjan när man lägger i och tar ur den ur väskan, eller skrapar den emot i kanterna? Det är svårt att se detta på små bilder på nätet.

  Tack!

  • Hej!

   Har aldrig hört talas om kånken 13″ utan bara 15″ och 17″ Jag tycker 15″ passar jättebra till min MacBook Pro som är 13″. Inget skav och fickan är bra fodrad. Väskan är lagomt rymlig och axelbanden är sköna. Rekommendras varmt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s